Доставка з Англії в Україну EUROPOSTUA

Хочете користуватися якісними товарами з Європи? Доставка з Англії в Україну тепер реальна з компанією EUROPOSTUA. Продукти харчування, одяг, техніка, взуття: що б ви не замовили, ви однозначно не розчаруєтеся.

Про деякі переваги англійських товарів

Висока якість: Великобританія, в тому числі й Англія, вже близько 50 років сертифікує усі види продукції згідно з міжнародною системою якості товарів — ISO. Стандарти цієї серії набагато вимогливіші до виробників, аніж звичні нам ГОСТ та ДСТУ.

Надійність: Англія — наш перший склад, з якого ми розпочали свою діяльність. Доставка товарів з цієї країни продумана до дрібниць: ми можемо гарантувати кожному клієнту безпечну та надійну доставку.

Вигода для гаманця: вироби від Marks & Spencer, Dr.Martens, Reebok, Mothercare та інших відомих брендів вигідно замовляти саме в Англії. Адже, це — британські бренди.

Великий вибір: більшість відомих світових брендів мають філіали в Англії, що надає змогу обирати продукцію на будь-який смак та гаманець.

Доставка з Англії в Україну це вигідно, надійно та завжди якісно.

Що найчастіше замовляють в Англії

Одяг та взуття
Англійські бренди завжди користувалися великим попитом серед українців. Більшість наших клієнтів стверджують, що їм англійський одяг та взуття служить не менше трьох років.

Продукти харчування
Особливо смачні англійські солодощі. Люди люблять замовляти цукерки, шоколад й звісно ж різноманітне печиво.

Навчальні матеріали
Популярний запит від молоді. Сьогодні близько 70% молодих людей віком від 18 до 25 років вивчають англійську мову, користуючись англійськими підручниками та читаючи класиків в оригіналі.

Техніка
В Англії розміщені філіали багатьох відомих виробників техніки(UFO,JCB), завдяки чому звідси вигідно замовляти. По приїзду товару в Україну достатньо лише звернутися в сервісний центр, щоб перепрограмували на українську мову.

Доставка з Англії в Україну не обмежуються цими групами товарів. Сьогодні з цієї країни замовляють все: починаючи від будівельних матеріалів та закінчуючи предметами гігієни.

Графік роботи складу

ПН-ПТ 9:00-17:00
Продукти харчування приймаються на склад до 15:00.

Адреса складу в особистому кабінеті.

Тарифи:

1 кг = £2.30 фунтів стерлінгів (£1.00 = 33 грн) в Київ і Київську область
1 кг = £2.50 фунтів стерлінгів (£1.00 = 33 грн) в інші області України
Мінімальна вартість доставки дорівнює вартості 2,5 кг
Упаковка для посилки вагою до 5 кг = £0.50
Упаковка для посилки вагою 5 кг і більше = БЕЗКОШТОВНО

Доставка з Англії в Україну — ідеальний варіант для тих, хто не бажає переплачувати за якісну продукцію. Зачекавши 7-10 днів, ви зекономите щонайменше 50% від вартості аналогічної продукції в українських магазинах.

Також EUROPOSTUA доставляє товари в Україну з Польщі та Німеччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *